Sukses

Ing jaman kalabendu menika, para manungsa kepareng pacoban saking Gusti Hyang Sukma. Pacoban menika welingaken panjenengan lan kula tansah e...

Lihat selengkapnya
  • NamaBlora
  • BupatiDjoko Nugroho
  • Hari jadi11 Desember 1749
  • Populasi (2006)844.490 jiwa
  • Websiteblorakab.go.id
Topik Terkait